LOADING
BUSH SMITHY
PROJECT STATUS: Completed Spring 2015
PROJECT VALUE: £75,000

PROJECT BRIEF
MAC Architects were appointed to explore options for the conversion of Bush Smithy. Our clients were in the process of renovating the adjoining Bush Smithy Cottage and the scheme proposed a new kitchen and dining space with direct garden access. A mezzanine level was also introduced to create a safe children's play zone that allowed indirect supervision from the kitchen and dining areas, particularly during dinner parties. Overall the scheme aims to blend modern design ideals with traditional aesthetics which maximise the existing features of the Smithy. MAC Architects have also provided outline designs exploring a potential bedroom wing extension to the cottage.
Stacks Image 776196
© 2017. MAC Architects. All Rights Reserved