LOADING
CLIFF HOUSE
PROJECT VALUE: Confidential

PROJECT BRIEF
MAC Architects were appointed to design and deliver a new build house for a private client and his young family. Situated in the Aberdeenshire fishing village of Old Portlethen, the site was particularly tight and perched on the edge of the cliff top. The brief was to create a traditional Scottish vernacular design with a modern twist whilst maximising the uninterrupted sea views. In line with our holistic approach to sustainability we combined large areas of glazing with a super insulated envelope to achieve a highly efficient SAP ‘A’ Rated building.
Stacks Image p776425_n5
Stacks Image p776425_n10
Stacks Image p776425_n13
Stacks Image p776425_n16
Stacks Image p776425_n19
© 2018. MAC Architects. All Rights Reserved

© 2018. MAC Architects. All Rights Reserved